Kranarbejde til større og mindre opgaver 

Skal du eller dit firma bruge en kran til et større eller mindre projekt? Så tilbyder jeg professionel kranarbejde for private og erhvervskunder i Ålbæk, Frederikshavn, Skagen og andre omkringliggende byer i Nordjylland.

Vognmand Finn Petry Pedersen har kraner der kan løfte det meste og derfor klare de fleste opgaver, uanset om det er en let eller mere udfordrende opgave. Jeg udfører både flytning, transport og diverse entreprenøropgaver med kran. Noget af det kranarbejde jeg varetager kan være:

  • Entreprenørarbejde 
  • Oprykning af træer og rødder 
  • Flytning af sand, grus, jord eller lignende 
  • Flytning af små og store genstande, f.eks. campingvogn, skurvogn, maskiner mm. 
  • Opsætning af tunge ting 
  • Transport og kørsel 
  • Alt arbejde med 24 tm kran

Kontakt mig for en god aftale

Mange års erfaring med kranarbejde

Når der skal laves kranarbejde er der mange regler og forhold at tage hensyn til, for at arbejdet kan gennemføres sikkert og korrekt. Derfor er det vigtigt at benytte en professionel fagmand, der har erfaring og ekspertisen til at tage højde for fundamentet, lastens vægt og sving, afstand samt jordens bæreevne når der udføres kranarbejde. 

Med mange års erfaring med diverse vogn- og kranopgaver, kan jeg løse det meste arbejde hvor der er brug for en kran. 

Brug for kranarbejde i Nordjylland?

Har du brug for kranarbejde eller en vognmand? Så kontakt mig allerede i dag og få en god aftale til din konkrete opgave. 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig for at få mere information eller ved spørgsmål. Ring på telefon 40 88 83 07 eller send en besked via kontaktformularen på siden eller til min mail petry@aalbk.dk, så vender jeg tilbage så snart det er muligt.

Ring og få et tilbud